Полтавця Мішу Писанка вчитиме вокалу відомий оперний співак

Новини
6 грудня 2012 о 20:391487 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавця Мішу Писанка вчитиме вокалу відомий оперний співак
Полтавця Мішу Писанка, який брав участь у вокальному шоу «Голос.Діти», тепер вокалу вчитиме відомий оперний співак Володимир Гришко.


Міша ПисанкоМіша Писанко

На шоу хлопцю не вдалося пройти сліпі прослуховування, та тепер це обернулося для нього новим шансом. На талант юного полтавця звернув увагу   оперний голос України номер один.

Читайте також: Полтавець виступив у «Голос. Діти», а Олег Скрипка розповів йому, чому заспівав рок

На шоу Міша дуже хвилювався і журі подумало, що у хлопця мутація голосу. Проте відомий оперний співак це заперечив.

До теми: Полтавця зал сприйняв на «ура», журі не повернулись, а завтра Мішу покажуть у «Сніданку з 1+1»

- В нього чудовий майбутній баритон. Він ще дитина, мутації ніякої нема. Коли приходить зрілість юнацька, тоді він буде мати проблему і мутації з голосом, - говорить Володимир Гришко.

За його словами, Міші просто не пощастило, бо  коли діти з оперними голосам потрапляють на подібні шоу, журі не знають що з ними робити далі.

Сам же Володимир Гришко пообіцяв Михайлу дати безкоштовно скільки він захоче майстер-класів.

Про це оперний співак сказав  ще під час зустрічі з Михайлом на "Сніданку з "1+1".

- Зустріч з Володимиром Гришком була справжнім сюрпризом для Михайла, - розповідає мама хлопчика Катерина. - Тоді він пообіцяв дати скільки потрібно майстер-класів, аби Михайло відчув себе як співак.

Наразі Володимир Гришко дав полтавцю один урок.  Попередньо ж, як розповіла мама  Михайла Писанка, вони домовилися зустрічатися щосереди, якщо це узгоджується з концертною діяльністю співака.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter