У Полтаві джип проїхався по пам'ятнику Раїсі Кириченко (фото)

Фото
11 грудня 2012 о 17:302245 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві джип проїхався по пам'ятнику Раїсі Кириченко (фото)
У Полтаві невідомі познущалися над пам'ятником Раїсі Кириченко, заїхавши на джипі просто на підніжжя постаменту.У Полтаві невідомі на джипі осквернили нещодавньо відкритий пам'ятник народній співачці України.
Випадок хуліганства стався вчора вночі близько 23 години 50 хвилин. Про це редакції «Кола» повідомила жителька будинку по вулиці Раїси Кириченко, яка бачила цю подію з вікна квартири.

Журналіст «Кола» сьогодні побувала на місці нічного вандалізму. По тротуарній плитці зараз чітко видно сліди від шин автомобіля, які ведуть до підніжжя пам'ятника Раїсі Опанасівні. Більше подробиць вдалося дізнатися від одного з співробітників обласного радіо.

- Джип уночі під'їхав на парковку перед кафе «Пітон». Люди вийшли, авто стояло хвилин 20. Потім двоє чи троє осіб повернулися, сіли в машину і поїхали просто по тротуару, що перед самим пам'ятником Раїсі Кириченко. Далі джип виїхав по сходам на постамент, повернув, з'їхав у правий бік і зник. Сталося усе швидко, буквально миттєво. Мабуть, робилося це навмисно. Ніщо інше, як справжній вандалізм, - обурюється чоловік.



Попри те, що інцидент зняли камери відеоспостереження, у міліції Полтави про випадок вандалізму нічого не чули.

- Жодної інформації про таке правопорушення у Октябрський райвідділ міліції не надходило. Немає заяв, скарг чи дзвінків. Однак якщо вони будуть, правоохоронці вживатимуть усі належні заходи для встановлення причетних до цього осіб, - говорить Юрій Сулаєв, речник обласної міліції.

Також стало відомо, що телерадіокомпанія «Лтава», яка опікувалася встановленням пам'ятника народній співачці України, сьогодні готувала сюжет про нічний інцидент. Він має вийти в ефір у вечірніх новинах.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter