«Ворсклянин» Роман Безус може перейти до італійського клубу

Спорт
Олег Дубина12 грудня 2012 о 11:251044 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Роман Безус (фото Олега Дубини)Молодим нападником цікавляться також в Росії.
Спортивне видання «Спорт-Експрес в Україні» повідомляє, що вихованцем кременчуцького футболу цікавляться клуби з України, Росії та Італії. У футболістів зараз відпустка, трансферне вікно відкриється ще не скоро, тому щодо конкретних пропозицій буде відомо не раніше початку наступного року.

Харківський «Металіст» раніше також проявляв інтерес до футболіста з Кременчука, однак відмовився від намагань його купити. Головний тренер клубу Мирон Маркевич в одному зі своїх останніх інтерв’ю заявив, що питання купівлі Безуса вже не розглядається.

В той же час взимку до Полтави цілком імовірно повернеться колишній гравець команди Роман Локтіонов, який зараз захищає кольори алчевської «Сталі», яка виступає у Першій лізі України.

Довідка. Роман Локтіонов – нападник. 1986 р.н. Вихованець кіровоградського футболу.  Розпочав свій футбольний шлях у Олександрії. В 2006-2008 роках виступав в Кременчуці за місцевий «Кремінь» (52 матчі, 21 забитий м’яч). Протягом двох років був гравцем «Ворскли», однак за цей період вийшов на поле лише у семи матчах. З 2010 року у алчевській «Сталі».

Читайте ще:

Курилов залишається у «Ворсклі»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter