Полтавська мода: юний дизайнер презентувала колекцію одягу

Новини
Ольга Матвієнко16 грудня 2012 о 14:363367 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська мода: юний дизайнер презентувала колекцію одягу
Юлія Сірик – молодий полтавський дизайнер презентувала публіці свою колекцію одягу під назвою «Магнетичний вплив».


-         Ця колекція про те, як одяг впливає на нас. Використовувала метал, бархат, шовк, - розповідає Юлія.

Зараз дівчина працює в ательє. Для неї це можливість розвиватися і вийти на новий рівень майстерності. Тим більше, що участь у створенні колекції взяла відома в Полтаві та за її межами капелюшниця Дар`я Слюсар.

-         Мої капелюшки – доповнення до колекції Юлії. Я підбирала капелюшки не під всі образи, а лише під деякий одяг, щоб образ виглядав гармонійно.

У показі брали участь подруги Юлії, бо фінансів запрошувати професійних моделей поки немає.

Читайте також про виставку етнодизайну, яка проходила в Полтаві

Оскільки дівчина працює в ательє, то більшість робіт, які побачила публіка, вже куплені.

Не дивлячись на те, що дівчина оцінює рівень своїх робіт як початковий, її колега по дизайнерському  цеху Юрій Матвєєв вважає її роботи досконалими:

-         Мені все сподобалося: складний покрій, підбір матеріалу, зачіски. Це дуже достойно. Найбільше мені сподобалася блуза з гепюру з брожкою.



Можна сказати, що публіка зустріла колекцію бурхливо. Єдності в плані тканини, покрою в колекції не було – усі моделі абсолютно різні. Це і брючний костюм, і короткий комбінезон, і спідниця до підлоги із блакитного бархату.  Відзначена Юрієм Матвєєвим блуза із білим комірцем, який переходив у два волани (нагадує вікторіанську епоху) – дійсно окраса колекції, але варто звернути увагу на класичну довгу чорну сукню, яка неймовірно вигідно підкреслила стрункість дівчини, що її демонструвала. У цій роботі відчувся вплив 20-30 років минулого століття.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter