Дід Мороз отримав українську прописку - полтавці можуть потрапити в гості

Статті
18 грудня 2012 о 17:181804 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Дід Мороз отримав українську прописку - полтавці можуть потрапити в гості
Дід Мороз отримав українську прописку, тепер полтавці зможуть не лише писати йому, а й потрапити в гості.


фото з сайту vkurse.uaфото з сайту vkurse.ua

Про що просять у дідуся у  листах та як він справляється з купою кореспонденції, читайте далі.

Дід Мороз тепер має власну адресу та помічників


Казковий чарівник оселився у лісах біля Київщини. Щоправда, затримається Дід Мороз  у нас до середини січня.  До цього часу полтавці ще можуть встигнути подякувати дідусю, або попросити про подарунок.

Читайте також- У Полтаві пройшов фестиваль, присвячений Новому року (фото)

- Резиденцію Діда Мороза було вирішено розмістити в місті Буча Київської області, на території головного навчального центру УДППЗ «Укрпошта» через те, що лісова місцевість, чисте повітря та снігові замети надали змогу утворити різдвяну й казкову атмосферу, - розповідають в прес-службі "Укрпошти". - Крім того, ГНЦ «Зелена Буча»  розрахований на прийом великої кількості людей для проведення навчання,  відпочинку та урочистих заходів.

До теми - У Полтаві збирають новорічні подарунки для сиріт

Діду Морозу вирішили дати українську прописку не лише через велику кількістю кореспонденції, адресованої дідусю.  Цьогоріч він вже отримав більше 3 тисяч листів. Посприяли вирішенню "житлового" питання й окремі особливо зворушливі листи, які не залишають байдужими працівників підприємства.

- Протягом багатьох років поштовики купували подарунки за власні кошти і відправляли їх дітям, - говорять в «Укрпошті».

Тепер же у Діда Мороза з’явилося безліч помічників. Є вони і в Полтавській області.

-Відділення зв’язку підприємства є всюди, навіть у найвіддаленіших місцевостях, тож до  листів відправлених казковому персонажу мають пряме відношення всі поштовики: листоноші, оператори, водії сортувальники. За їхньою допомогою листи адресовані Діду Морозу потрапляють до його резиденції, - пояснюють в "Укрпошті".

Читайте також - У Полтаві на акції для дітей зібрали 760 гривень на подарунки

Про що пишуть у листах казковому дідусю

В основному Діду Морозу пишуть діти. Але серед авторів листів є й  дорослі віком  28-65 років.

Як розповіли в «Укрпошті», у своїх листах діти часто просять зробити щасливими всіх людей, вилікувати рідних чи знайомих від тяжкої хвороби, дати сили й  натхнення для навчання. Подекуди зустрічаються кумедні листи. В них діти самокритично підсумовують рік і зізнаються в своїх помилках. Стосується це найчастіше навчання та стосунків з близькими.

А щодо подарунків, то багато хто вирішує, що Дід Мороз має право самостійно обрати той, на який заслуговують маленькі неслухи.

До теми- Відомо, як у Полтаві працюватиме транспорт у Новорічну та Різдвяну ночі

А ще вони закидають дідуся різними запитаннями. Дітей цікавить скільки  років Діду Морозу, із чого зроблена його борода, скільки він має оленів, де він живе та як він став Дідом Морозом. Також не забувають і про Снігурочку та просять  передати їй привіт.

Дорослі ж у своїх листах дякують за казкове дитинство, просять зробити щасливими їхніх дітей та онуків, подарувати  їм здоров’я або якусь матеріальну річ.

Дід Мороз прочитає кожен лист та надішле листівку у відповідь

Дід Мороз перечитає всі листи без виключення. А потім вже відсортує їх за оригінальністю.

В першу чергу Дід Мороз відзначить листи, які несуть у собі любов, щирість і доброту дітей до оточуючих людей. Він обіцяє особливу увагу приділити тим дітям, у листах яких читається нагальна потреба в спілкуванні, турботі та  підтримці. Також він відзначить листи, в яких діти старанно звітують про те, що було зроблено за минулий рік, про досягнення та плани на майбутнє. А кожна дитина, яка вказала на листі зворотну адресу, отримає листівку та подарунок-сюрприз від Діда Мороза.

А ще  14 січня 2012 року Дід Мороз запросить 50 дітей, які написали найбільш зворушливі листи до себе на гостини, аби показати, як працює пошта Діда Мороза.

Довідка "Кола": Писати Діду Морозу можна на адресу: 08293 м. Буча, Київська область, вул. Інститутська, 22. ГНЦ «Зелена Буча». Проте, аби казковий чарівник отримав листа, на конверті можна просто вказати «Діду Морозу».

Читайте також:

Новий рік у стилі еко: у Полтаві знімуть відео та даруватимуть еко-листівки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter