Полтавців щонеділі годуватимуть безкоштовним обідом

Новини
Надія Труш9 січня 2013 о 12:04953 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавців щонеділі годуватимуть безкоштовним обідом
У Полтаві щонеділі біля Свято-Макаріївського кафедрального собору влаштовують благодійні обіди.


фото з сайту domohazyajki.comфото з сайту domohazyajki.com

Гарячий борщ, гречану кашу та салат з капусти - такими стравами безкоштовно зможуть поласувувати усі полтавці, незалежно від віросповідання.

До речі, гарячим обідом нагодують і безхатьків.

Довідково: собор знаходиться на вулиці Лялі Убийвовк, 2а, (зупинка «Вулиця Лялі Убийвовк»). Початок благодійного обіду о 12 годині. Таку акцію у місті проводитимуть до квітня.

- Благодійні обіди на території собору організовує Йоганнес Капс , німець, який живе з родиною неподалік собору, - розповіли у прес-службі Свято-Макаріївського кафедрального собору. – У неділю з самого ранку готують, щоб до 12 години, коли закінчиться служба, страви були свіжими та гарячими. Людей у такі дні в соборі дуже багато. Їжу подають у одноразовому пластиковому посуді.

До теми: у Полтаві на сміттєвих баках для безхатьків напишуть, куди їм звернутися по допомогу.

Як розповіли у церкві, благодійні обіди іноземець, який працює журналістом і більшу частину часу проводить у Німеччині, - організовує спільно з доброчинним об’єднання «Gemeinsam helfen auf den Fildern» («Спільна допомога на Фільдері»), саме ця організація фінансує щотижневу акцію, яка у Полтаві діє уже кілька років.

Також читайте:

Адреси, за якими можна залишити допомогу для безхатьків у Полтаві

Полтавському безхатьку знайти кохану допомогли водійські права, втрачені 15 років тому. Історія з життя

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter