Полтавець повісився, бо не міг поділити з братом квартиру

Ситуація
9 січня 2013 о 18:041180 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець повісився, бо не міг поділити з братом квартиру
Напередодні Різдва Христового 47-річний полтавець покінчив із життям самогубством.
Після смерті матері він не міг знайти з братом спільної мови, через поділ батьківського житла. Невдовзі один з братів повісився.

Фото з сайту tsn.uaФото з сайту tsn.ua

Події відбувались нещодавно в квартирі будинку, що по провулку Шевченка.

– Насильницької смерті на тілі чоловіка не виявили, - повідомив Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області. – Однак, при спілкуванні з рідними померлого з’ясувались обставини, які викликали багато сумнів в цій історії. Протягом останніх років свого життя нині уже покійний чоловік проживав разом зі своєю мамою та дружиною. Помираючи, мати заповіла свою квартиру не лише сину, який проживав із нею, але й старшому, який проживав окремо. В останнього також була свою родина.

До теми - Полтавка, яка повісилась на дереві, напередодні вела себе дивно

З того моменту між братами почались постійні конфлікти. Старший брат, зі слів дружини померлого, погрожував молодшому і вимагав віддати йому свою частку помешкання.

– На початку січня до нас у квартиру прийшов брат мого чоловіка із жінкою, - розповіла правоохоронцям дружина померлого. – Він силоміць викинув мене напівроздягнену із квартири і сказав, щоб я більше тут не з’являлась – тут будуть жити вони.

Читайте також - У Полтаві брат зарізав брата через телевізор

Після таких подій, повертатись додому жінка не наважилась. А її чоловіка старший брат не випускав із квартири. Люди розповідали їй, що бачили її чоловіка через вікно, де він сидів на кухні з розбитою головою.

Наступну звістку про чоловіка повідомила дружина його брата. Цього разу її сповістили, що він повісився у власній кімнаті. Зважаючи на такі обставини, жінка звернулась до міліції. Ррозпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 120 Кримінального кодексу України (доведення до самогубства). Якщо в процесі досудового розслідування доведуть вину старшого брата у скоєнні злочину, то йому загрожуватиме покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 3 років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter