У Полтаві із вогню врятували кота, а з будинку евакуювали 18 осіб (фото)

Новини
11 січня 2013 о 15:521396 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві із вогню врятували кота, а з будинку евакуювали 18 осіб (фото)
Пожежники врятували кота з палаючої квартириУ Полтаві рятувальники винесли із палаючої квартири кота, а з будинку евакуювали 18 людей.

Сьогодні у Полтаві горіла квартира у дев`ятиповерхівці по вулиці Докучаєва.

Читайте також: У Полтаві хлопчик провалився у рибальську лунку (фото)

Про пожежу МНСників повідомили сусіди, оскільки господарів помешкання вдома на той час не було вдома. Коли рятувальники прибули на місцета вже  хотіли вибити двері, повернулися господарі, які й відчинили їх.



Фото надані ТУ МНС України в Полтавській області

-       Коли відкрили квартиру, вона вся була охополена вогнем. У квартирі була дуже висока температура й стояв дим, - розповідає Віталій Шкаревський, начальник відділу роботи із ЗМІ та громадськістю ТУ МНС у Полтавській області.

Дим швидко розповсюдився у під’їзд, тому  довелося евакуювати 18 чоловік. А в палаючій квартирі рятувальники знайшли живого кота та винесли його на свіже повітря.

Сусіди говорять, що під час пожежі чули кілька хлопків у квартирі. Але інфрормація про вибух не підтвердилася.

-       У квартирі було багато побутової техніки, тож невідомо, що могло спричинити ці хлопки, - говорить Віталій Шкаревський.

Проте малоймовірно, що такий звук міг викликати газ.

До гасіння пожежі залучили 6 одиниць техніки та 24 рятувальника. О 12:59 пожежу  ліквідували. Збитки та причину наразі встановлюють.

До теми: Через замкнення електромережі полтавець ледь не втратив свій дім

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter