Полтавський студент самотужки затримав злочинця

Ситуація
Ольга Матвієнко20 січня 2013 о 10:03970 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавський студент самотужки затримав злочинця
ukr.obozrevatel.com Першокурсник полтавського коледжу Кирило Кудря став свідком пограбування і не побоявся затримати злочинця.
Як повідомив помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області Володимир Пасічко, випадок стався ще до Нового року. В одному із продуктових магазинів хлопець став свідком, як чоловік відкрито вкрав гроші з каси. 17-річний юнак без вагань кинувся наздоганяти грабіжника, зупинив його і утримував до приїзду міліції.

Кирило Кудря героїчно переслідував і затримав злочинця до приїзду міліції. Фото із сайту mia-pl.gov.uaКирило Кудря героїчно переслідував і затримав злочинця до приїзду міліції. Фото із сайту mia-pl.gov.ua

Читайте також: Полтавець викрав на ринку 50 пар взуття

Зараз Кирило навчається на І курсі Полтавського політехнічного коледжу і за відвагу та мужність він отримав грамоту від начальника Київського райвідділу міліції Владислава Ліщенка почесну грамоту.

- Хоча випадок стався ще до Нового року, ми не говорили про це, бо хотіли нагородити хлопця саме в колі його одногрупників, - розповів Володимир Пасічко.

До слова, мама Кирила пишається своїм сином і говорить, що це був вчинок справжнього чоловіка і іншої реакції у її сина не могло бути.

До теми: У Полтаві чоловік вирвав сумку з рук жінки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter