У різних районах Полтави в один день затримали 2 чоловіків із кілограмом коноплі

Новини
Ольга Матвієнко21 січня 2013 о 18:001378 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
kamozin.comДнями правоохоронці у Київському та Ленінському районах Полтави затримали двох полтавців, у яких було по кілограму коноплі.


Чоловік, якого затримали у Ленінському районі по вулку Бідного, мав при собі підозрілий пакет. У результаті перевірки в пакеті виявили кілограм висушеної коноплі, – розповів Юрій Сулаєв, начальник центру зв'язків із громадськістю УМВС області.

Затримання здійснили працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Ленінського райвідділу міліції спільно з працівниками Управління МВС України в Полтавській області.

До теми: У Полтаві в маршрутці пасажир віз наркотики і жартував про це

Правоохоронцям затриманий пояснив, що наркотик самотужки заготував в одному із сіл Полтавського району виключно для власного користування. Раніше 33-річний порушник вже мав судимість за наркозлочини. За словами Юрія Сулаєва, у ході слідства перевірять і місцевість, на яку вказав чоловік.

А в Київському районі по провулку Великому того ж дня затримали 58-річного полтавця, у якого при собі було 950 грамів наркотику. Пояснення цього чоловіка мало чим відрізнялися від пояснень молодшого «колеги» - висушив для себе.

До теми: Два спаніеля знайшли полтавця, який віз у сумках 26 кілограмів марихуани (фото)

Наразі наркотичну речовину доправили на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС і відкрили провадження за 1 частиною статті 309 Кримінального кодексу України. За зберігання та перевезення наркотиків обом чоловікам «світить» до 3 років позбавлення волі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter