4-річній полтавці необхідна допомога, щоб жити повноцінно

Новини
Ольга Матвієнко24 січня 2013 о 11:261282 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 4-річній полтавці необхідна допомога, щоб жити повноцінно
4-річній Валерії необхідна допомога для повного одужання від наслідків родової травми.
Під час пологів виникли ускладнення. Через те, що лікарі повинні були застосувати видавлювання  і  тракцію, дівчинка народилася із важкими травмами, і лікарям здалося, що вона мертва. Проте її реанімували і з численими травмами -  важка асфіксія, гіпоксично-травматичне ураження ЦНС, набряк мозку, дихальна недостатність 3 ступеня, краніо-спінальна травма (вивих 1 шийного хребця), гематомами внутрішніх органів (печінки, селезінки, надниркових залоз), гіпоксичною кардіопатією - вона провела перші 4 місяці життя у лікарні. невдовзі після переведення із пологового будинку лікарі діагностували параліч правої руки. До 4 років Валерії вже зробили кілька операцій.



Вона добре розвивається, як і інші дітки любить гратися, пізнавати світ, робити щось нове, проте нажаль для повного її одужання необхідно провести ще одну складну операцію по усуненню наслідків родового паралічу.

До теми: Полтавська школярка Катя Чугуй терміново потребує допомоги на вартісне лікування

Для операції потрібно близько 20 000 гривень. Сума, яка виявилася непідйомною для батьків після років боротьби за життя донечки. Тому вони вирішили звернутися до полтавців за допомогою.

Допомогти маленькій Валерії ви можете перерахувавши кошти за наступними реквізитами:

«ПриватБанк», номер картки – 4627 0858 2354 6821. Отримувач коштів – Прокопенко Ольга Олександрівна.

До теми: У Полтаві відбудуться благодійні літературні читання, щоб допомогти хворому  письменнику Павлу Вольвачу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter