У Полтаві вночі біля житлового будинку спалахнув автомобіль

Новини
Надія Труш24 січня 2013 о 10:301089 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві вночі біля житлового будинку спалахнув автомобіль
У Полтаві вночі горів автомобіль «Ніссан».


фото з сайту susanin.udm.ruфото з сайту susanin.udm.ru

Пожежа сталася біля одного з житлових будинків на вулиці Чорновола. Вогонь знищив салон автомобіля, пошкодив дах і двері. Господар транспортного засобу запевняє, що це був підпал.

Подробиці розповіли у прес-службі ТУ МНС в Полтавській о області.

До теми: у Полтаві згорів припаркований під будинком автомобіль.

- Повідомлення про те, що сталося, рятувальникам надійшло о першій годині, 23 січня, - говорить Світлана Рибалко, помічник начальника ТУ МНС у Полтавській області. – Зателефонував власник автомобіля. Авто стояло біля будинку, на вулиці Чорновола. Але дістатися рятувальникам до транспортного засобу було проблемою, заважали інші автомобілі, що були поряд. Для того, щоб полум'я у салоні швидко ліквідувати, еменесники прокладали руками магістраль. Вогонь пошкодив фарбу даху та дверей авто. Збитки і причину наразі встановлюють. Та власник «Ніссану»розповів, що переконаний: пожежа виникла через підпал.

Як повідомили на офіційному сайті Полтавської обласної міліції, по даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України – умисне пошкодження майна. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

До теми: у Полтаві спалахнув Mersedes Vito, який стояв у гаражі.

Також читайте:

У Полтаві ледь не згоріла автівка, доки її власник пішов до магазину

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter