У Полтаві всі патрулі міліції обладнають GPS-навігаторами

Новини
24 січня 2013 о 18:211208 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту misto-market.com.uaПатрульним службам Полтави придбають системи навігації.
Це дозволить оперативніше реагувати на виклики громадян. Про це нововведення розповів на прес-конференції начальник обласної міліції.

GPS-навігатори отримають патрулі ДАІ, піші патрулі та автомобілі райвідділів міліції, а також автомобілі державної служби охорони.

- Ми зараз розробляємо пілотний проект, який будемо запускати в Полтаві – єдина дислокація патрулів. У кожній машині буде встановлений GPS-навігатор. Ми будемо бачити на моніторах рух патрульних автомобілів за маршрутами, а також пересування піших нарядів, - розповів Едуард Федосов, начальник УМВС у Полтавській області.

Поки що таких GPS-датчиків придбали 9: 5 встановили на патрульних авто ДАІ та обладнали ними 4 машини чергових частин райвідділів міліції.

- На електронному табло у черговій частині міського управління міліції Полтави будуть відображатися всі патрульні наряди. Черговий матиме змогу швидко визначити місцезнаходження найближчого патруля для негайної допомоги громадянам, - пояснив Юрій Сулаєв, керівник прес-служби обласної міліції.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter