«Ворскла» в черговий раз зіграла внічию

Спорт
Олег Дубина6 лютого 2013 о 10:32800 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з офіційного сайту "Ворскли"Полтавці розписали мирову з грузинськими футболістами.
Вчора, 5 лютого в Туреччині ворскляни провели черговий спаринг. На цей раз суперниками підопічних Сергій Свистуна виступили футболісти грузинського «Зестафоні».

Полтавська команда провела матч двома різними складами. В стартовій 45-хвилинці ворскляни мали більше шансів пропустити у власні ворота, чим забити. На 13 хвилині гравцю грузинської команди Качкачивили не вистачило лічених сантиметрів для того, аби відкрити рахунок в грі.

Грузини продовжували домінувати, і наприкінці тайму таки досягли свого. Теймураз Гонгадзе з дальньої дистанції влучив точно в верхній кут воріт Тимофеєва.

В другому таймі полтавці заграли гостріше,і на 53 хвилині їхні зусилля увінчалися забитим м’ячем. Відзначився Олексій Чичиков, який сильним ударом відправив футбольну сферу точно в кут воріт грузинської команди.

1:1 – третя постіль нічия полтавської команди.

Товариський матч.  «Ворскла» (Полтава) - «Зестафоні» (Грузія) - 1:1.

Голи: Чичиков (53) – Гонгадзе (39)

5 лютого. 15:00. Сіде. Туреччина. Футбольне поле готелю «Blue Waters».

«Ворскла» (1-й тайм): Тимофєєв, Чеботаєв, Курелех, Матвєєв, Кунєв, Рябушко, Лупашко, Бацула, Будник (к), Кривошеєнко, Бараннік.

«Ворскла «(2-й тайм): Долганський, Лагос (Бараннік, 72), Ткачук (к), Чеснаков, Пердута, Силюк, Куценко, Маркоскі, Ребенок, Чичиков, Громов.

За інформацією прес-служби клубу, ворскляни сьогодні прилетять в Україну. Вдома футболісти проведуть кілька днів, після чого відправляться на заключний тренувальний збір до Туреччини.

Читайте ще:

«Ворскла» та російський «Спартак» розписали нульову нічию

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter