Що подарувати коханим на День Святого Валентина

Новини
Ольга Правденко7 лютого 2013 о 12:3010222 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Що подарувати коханим на День Святого Валентина
фото з сайту upload-fest.ru День Святого Валентина, або як його частіше називають день всіх закоханих, вже незабаром.

Усі, хто має другу половинку чи хоче заявити про свої почуття, починають розмірковувати, чим би здивувати кохану людину. Адже одні люблять милі дрібнички, інші – практичні подарунки. «Коло» вирішило скласти топ-8 оригінальних романтичних подарунків, яким зрадіють і чоловіки, і жінки.

У День всіх закоханих в Полтаві пройде караоке–батл

Перше – Подарувати подушку, футболку, чашку, шоколад, пазл зі спільними зображеннями чи зізнанням в коханні

Водночас приємний і корисний подарунок коханій людині можна зробити, подарувавши їй річ, яка буде практичною, водночас викликатиме радість та приємні спогади. Сьогодні в Полтаві можна індивідуально замовити подушку, футболку, чашку, пазл і навіть шоколад. На всі ці речі спеціалісти нанесуть все, що ви забажаєте: зізнання в коханні, малюнки, фотографії.

фото з сайту vsegarazd.comфото з сайту vsegarazd.com

Ціна – приміром, нанесення фотографії на подушку разом з оздобленням, коштує у середньому 125 – 150 гривень. Залежно, від розміру подушки та наволочки. Але тканина обов’язково повинна бути синтетичною. На чашку – 45 гривень, на футболку – 70 гривень.

Друге – Зізнатися в коханні на радіо, в газеті чи на сітілайтах

Цей спосіб привітання коханої людини з Днем всіх закоханих підійде і для чоловіків, і для жінок. Отже, якщо ваша кохана людина знає про ваші почуття, але ви хочете, щоб про це дізналася ще й вся країна чи принаймні область або місто – вам прмий шлях у ЗМІ. А якщо хлопець чи дівчина не в курсі ваших почуттів, то такий подарунок на свято закоханих стане справжнім сюрпризом. Замовте бігборд з любовним зізнанням або її чи його улюблену пісню на радіо, зізнавшись перед цим в коханні. Також можна розповісти про свої почуття через газету. Скористайтеся нагодою привітати своїх коханих або освідчитися їм на сторінках газети «Коло» у День Святого Валентина.

Третє – Подарувати коробку з кульками

Якщо ваша кохані романтичні натури, то зробіть їм сюрприз з кульками. Купіть велику коробку та подаруноковий папір і йдіть з нею до магазину або компанії, яка займається прикрашанням банкетів кульками. Там вам надують стільки гелевих кульок, скільки ви забажаєте. До однієї з них ви можете прив’язати валентинку чи якийсь невеликий подарунок, запакуйте все у коробку та відішліть через кур’єра, або віднесіть самі своїй половинці. Гарний настрій їй – гарантовано!

фото з сайту zelenograd.olx_.ru_1.jpgфото з сайту zelenograd.olx_.ru_1.jpg

Ціна – 1 повітряна гелева кулька – 10 гривень.

Четверте – Подарувати торт

Солодке люблять і жінки, і чоловіки. Хочете подарувати своїй половинці смачний та красивий торт, зверніться до професійних кондитерів. Нині полтавські кондитери спечуть торт будь-якої форми, прикрашуть його всім чого забажає душа замовника. Наприклад, нанесуть зображення з вашої спільної фотографії. Головне – ваша фантазія та фінансові можливості.

фото з сайту www.ua.all.bizфото з сайту www.ua.all.biz

Ціна – торт, як правило, виходить 2,5 кілограми, коштує до 270 гривень. Якщо хочете встигнути до Дня Святого Валентина, зробіть замовлення не пізніше, ніж за тиждень.

Минулого року, полтавській молоді-інвалідам організували свято до Дня закоханих

П’яте – Повести кохану людину на виступ улюбленого артиста або до ресторану

Купіть квитки до театру, кіно чи на концерт. А якщо ще й в цей день до міста приїжджає улюблений гурт чи артист, то своїй коханій людині ви подаруєте подвійне задоволення. Можна вчинити традиційніше і запросити кохану людину до ресторану або влаштувати романтичний вечір при свічках вдома.

Подаруник для практичних

Шосте – Подаруйте парфуми

Подаруйте хороший парфум, якщо впевнені, що коханій людині він сподобається. Якщо є сумніви, не варто ризикувати. У такому випадку, запропонуйте другій половинці вибрати аромат разом. Хоча цей подарунок і не стане сюрпризом для коханого, зате точно припаде йому до душі.

Фото з сайту korisni-porady.co.uaФото з сайту korisni-porady.co.ua

Сьоме – Подаруйте річ, якою кохана людина буде користуватися часто

Це можуть бути, наприклад, рукавички, парасолька, шарф, запальничка, килимок під мишку відкомп’ютера. При виборі подарунка орієнтуйтеся не тільки і не стільки на свій смак, скільки на уподобання коханої людини. Задумайтеся, чи сподобається йому річ за кольором, дизайном. Придивіться до предметів, якими користується ваш коханий чи кохана, і вибирайте щось в тому ж стилі.

До речі,  полтавці прискіпливі, коли обирають валентинки на подарунок

Восьме – Приготуйте валентинки з сиру

Зробіть нетрадиційний подарунок – спечіть для другої половинки сирні серця. Не забувайте, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок.

Підготовка: 20 хвилин, час охолодження: 40 хвилин.

Інгредієнти: сир – 300 г, вершки – 100 г, молоко – 50 мл, цукор – 3 столові ложки, гранульований желатин – 10 г, білий шоколад –100г.

Готуємо

Висипаємо желатин в стакан і заливаємо його молоком, нехай настоїться до набухання. Нагріваємо приготовлену суміш на плиті. Окремо розтоплюємо шоколад, додаємо сир, цукор, вершки, желатин, після чого ретельно перемішуємо. Розкладаємо у формочки-сердечка і ставимо в холодильник до повного застигання. Потім перевертаємо на тарілку, зверху можна прикрасити ягодами, тертим шоколадом.

фото з сайту recipecenter.ruфото з сайту recipecenter.ru Не забудьте також про листівки-валентинки. Їх можна купити або виготовити своїми руками, можна подарувати свічки у формі серця чи ароматне мило ручної роботи красиво запаковане. Чоловіки, пам’ятайте, що ніхто не відміняв квітів та золотих прикрас. Також можна привітати кохану людину різними мовами світу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter