Національне радіо відновило трансляцію в Полтаві

Ситуація
11 лютого 2013 о 16:27971 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Національне радіо відновило трансляцію в Полтаві
Українське радіо знову почало звучати у Полтаві з дротових радіоприймачів.


Нацрадіо відновило трансляцію програм у Полтаві (фото з сайту rivne1.tv)Нацрадіо відновило трансляцію програм у Полтаві (фото з сайту rivne1.tv)

Національне радіо сьогодні відновило мовлення.

Про це повідомив Василь Гребеля, директор Полтавської філії концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення.

Читайте також - Полтавці в 2013 році безкоштовно не отримуватимуть телетюнерів

-    Сьогодні о 15 годині радіомовлення на Полтавщині повністю відновили, - зазначив Віктор Гребеля.

Раніше з 5 лютого з ефіру зникли програми Українського радіо. Трансляцію всіх програм Національної радіокомпанії на середніх хвилях та в нижньому діапазоні припинили. Таке рішення прийняли, оскільки Національна радіокомпанія не отримувала фінансування на замовлення цих робіт.

- Враховуючи великий суспільний резонанс, що був спричинений вимкненням середньохвильового та УКХ мовлення, Держкомтелерадіо спільно з НРКУ було вжито низку необхідних заходів щодо поновлення повноцінної трансляції програм державного мовника, - повідомляють в Державному комітеті телебачення і радіомовлення України.

Окрім цього гроші на радіомовлення пообіцяв сам Прем’єр-міністр України.  Микола Азаров 7 лютого  підписав доручення про збільшення фінансування для повноцінної трансляції телерадіопрограм, вироблених для державних потреб під час підготовки законопроекту щодо внесення змін до Державного бюджету на 2013 рік.

До речі, Єдиний в Україні почесний радист живе у Полтаві

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter