Міністерство освіти визначило дати останнього дзвоника і екзаменів: перелік

Освіта
Валентина Зайченко12 лютого 2013 о 15:552146 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з lifeinua.com У Міносвіти вирішили, в які дні проводити шкільну атестацію.


Міністерство освіти і науки, молоді та спорту затвердило порядок закінчення навчального року й проведення державної підсумкової атестації в загальноосвітніх навчальних закладах, пише ТСН

У цьому навчальному році заняття в школах завершуються 24 травня (25 травня для шкіл, що працюють за шестиденним робочим тижнем). У цей день проводиться свято "Останній дзвінок".

Навчальні екскурсії й навчальна практика учнів буде проводитися в 1-4 класах (27-30 травня), в 5-8 і 10 класах (27 травня - 7 червня).

У 4 класах державна підсумкова атестація буде проводитися з 13 по 21 травня з української мови й читання, математики.

У 9 класах державна підсумкова атестація буде проводитися з 28 травня по 11 червня з 5 предметів: української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмету на вибір навчального закладу.

У загальноосвітніх навчальних закладах (класах, групах) з поглибленим вивченням предметів, спеціалізованих навчальних закладах, ліцеях, гімназіях, колегіумах таким предметом на вибір може бути те, що вивчалося поглиблено.

Диктант для випускників 9-х класів буде проведено 31 травня. Завдання буде оголошене в день проведення атестації по телебаченню і радіо.

Конкретні дати проведення атестації з інших предметів визначають навчальні заклади за узгодженням з відповідними управліннями освіти.

Державна підсумкова атестація для випускників 11 класів проводиться з 27 по 31 травня з 3 предметів у писемній формі за збірниками завдань.

27 травня відбудеться державна підсумкова атестація з української мови, а завдання буде оголошене в день проведення атестації по телебаченню і радіо.

До теми: Полтавським абітурієнтам: дні відкритих дверей у технікумах та коледжах

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter