Полтавець вночі потрапив під потяг і загинув

Ситуація
Ніна Король15 лютого 2013 о 09:001176 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець вночі потрапив під потяг і загинув
Сталося це після опівночі 14 лютого неподалік Київського вокзалу.








Кілька потягів проїхали, не помітивши труп людини на коліях. Фото www.vsapravda.info Кілька потягів проїхали, не помітивши труп людини на коліях. Фото www.vsapravda.info



Тіло на рейках побачили не одразу, лише через кілька годин.

Деякі машиністи повідомляли, що щось бачать на рейках, але роздивитись у темряві не могли. Уже машиніст третього чи четвертого потяга, що проїжджав через станцію Полтава-Київська, повідомив, що на рейках щось схоже на тіло людини. Про це розповіли полтавці, котрі вночі працювали на вокзалі.

Студент потрапив під потяг через пиво і кохання.

– Наразі правоохоронці лінійного відділу уже встановили особу загиблого. Це полтавець, йому 52 роки. Був розлучений, жив із матір’ю, – говорить Наталія Сайкіна, помічник начальника по роботі зі ЗМІ лінійного відділу на станції Полтава.

Востаннє мати бачила сина напередодні, 13 лютого, близько 18 години. Він казав, що пішов гуляти.

Як нині уже встановила судмедекспертиза, загиблий був напідпитку. Можливо, припускають правоохоронці, тому й опинився не там, де слід, і так трагічно обірвалось його життя.

Чи сам чоловік кинувся під потяг чи це був нещасний випадок, ще належить з’ясувати міліції.

До теми:  Під Полтавою потяг збив чоловіка.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter