Полтавські водії у січні порушили правил майже на мільйон гривень

Новини
Ольга Правденко20 лютого 2013 о 12:38968 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Державтоінспекція Полтавської області з приходом весни пообіцяла не «злазити» з власників автодоріг, поки ті не розпочнуть їх  ремонтувати.
Адже лише за минулий місяць в ДАІ склали 12 матеріалів по ДТП з потерпілими людьми. Супутніми причинами автопригод був стан дорожного покриття. Про це на прес-конференції повідомив Олександр Штепа, начальник УДАІ УМВС України в Полтавській області.

– Сніг на наших дорогах зійшов разом з асфальтом. Хоча державтоінспекція – це контролюючий орган, а за стан доріг відповідають органи місцевого самоврядування, ми постійно обстежуємо дороги, після чого складаємо приписи дорожнім комунальним організаціям, – каже Олександр Штепа. – Я вас запевняю, як тільки погодні умови стабілізуються, щоб можна було розпочинати ремонт доріг, то автоінспекція не «злізить» з  власників доріг, які за це повинні відповідати.

До речі, вже з весни полтавські водії їздитимут за новими правилами

Також начальник ДАІ зауважив, що за ті аварії, де загинули чи постраждали люди через погані дороги, дорожні служби будут нести кримінальну відповідалність.

До речі, у січні полтавських водіїв-порушників оштрафували на 1 мільйон 61 тисячу гривень. З них автолюбителі сплатили 982 тисячі гривень.

До теми: У полтавських автошколах екзамени здаватимуть за старими правилами

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter