Полтавці чекають від весни тільки тепла і позитиву

Новини
Ольга Матвієнко23 лютого 2013 о 14:20947 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці чекають від весни тільки тепла і позитиву
Журналісти "Кола" запитали в полтавців, що для них означає весна і чого від неї зазвичай чекають.
























































Богдан

Очікую просто, що люди будуть трохи кращі, ніж завжди. Теплішебуде, люди добріші. Хоча не завжди так буває, але хотілося б сподіватися.
Юлія

Весна – очікування позитиву. Що буде, те й буде. Що для мене весна? Зміна пори року. Звичайно ж одяг змінимо, коли жарко буде. Дуже цього хочеться.
Ярослава

Весна – це завжди очікування чогось хорошого, доброго, теплого. Для мене головне це дитина, щоб зодрова була. Весна ще й пора змін. Для мене особливо, бо після пологів потрібно у собі щось змінювати.
Юрій Петрович

Весна для мене, як і для всіх, – тепло і задоволення. На якісь глобальні зміни весною завжди сподіваюся, але не очікую.
Сергій

Весна – це завжди гарний настрій, кохання. Чого очікую? Це і початок робіт на земельній ділянці моїй. Звичайно і цього року розпочнемо сезон весною. У більших масштабах нічого сказати не можу. Думаю, що нічого у державі не зміниться. В собистому плані, то в мене вже є покращення – народилася дитина нещодавно.
Лідія Костянтинівна

Здоров’я б додало, вітамінів більше буде, та і все. Із городом турбот ніяких, бо в мене немає ділянки. А от не хотілося, щоб спека була, бо погано її витримую. Літо для мене – жахливо. Рання весна – для мене найкращий сезон.
Лідія Олександрівна

Навіть не знаю. що сказати. В основному очікую кращого життя. Кожної весни сильніше на це сподіваюся. І щоб садки у нас родили, городина була. Щоб краще стало, бо дуже важко зараз.
Вікторія

Весна – це взагалі завжди якісь надії на краще. І одяг зняти зимовий.
Петро

Та як завжди – тепла чекаю. А так, особливо нічого, крім пори року, не змінюється.
Альона

Весна для мене – це дуже хороша пора року. Все зеленіє. Життя стає радіснішим, настрій навіть кращий. Весною навіть не буває турбот, все добре.
Валентина

Весною, як у кожної людини, настає відродження почуттів, природа оживає. Чекаю біле позитиву, усмішок, гарного настрою, щоб у всіх було все добре. Навіть особливих турбот не помічаєш. Краще взагалі не задумуватися про турботи, дивитися у майбутнє безтурботним поглядом.
Юрій Михайлович

Після весни чекаю літа. Хочетьсязмін на краще. Хто ж їх не хоче? В особистому плані, то що скати – онуків в мене вже багатенько є, а от молодості хотілося. Щоб вона навесні повернулася. А у державі, то мабуть і навесні нічого не зміниться.
Тетяна Іванівна

Весна – це і природа оживає, і настрій з’являється, діти підростають, сонце. Очікування тільки приємного.



Запитували Ольга Матвієнко та Олег Дубина

Нагадаємо, що від зими полтавці найбільше очікували снігу

Під час попереднього опитування полтавці розповіли про своє ставлення до безпритульних тварин і поділилися міркуваннями щодо вирішення цієї проблеми

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter