Держфінінспекція знайшла порушень в управлінні освіти Полтави на майже півмільйона гривень

Гроші
25 лютого 2013 о 15:061538 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Держфінінспекція знайшла порушень в управлінні освіти Полтави на майже півмільйона гривень
Полтавські ревізори знайшли порушення в діяльності управління освіти виконавчого комітету Полтавської міської ради на суму 443,5 тисяч гривень.

Фото з сайту molbuk.uaФото з сайту molbuk.ua – Це стало можливим через завищення витрат на оплату праці; вартості ремонтно-будівельних робіт; понаднормове списання продуктів харчування; покриття за рахунок бюджетних коштів витрат сторонніх юридичних осіб всупереч законодавству при відсутності дебіторської заборгованості, - повідомила прес-служба Держфінінспекції в Полтавській області.

Нагадаємо, що нещодавно Михайло Кривошей, начальник ДФІ в Полтавській області, розповідав про порушення у полтавських закладах освіти

За допущені фінансові порушення у веденні бухгалтерського обліку 12 посадових осіб установ та закладів управління освіти притягнули до адміністративної відповідальності. Одночасно Держфінінспекція прийняла рішення про зупинення управлінню освіти операцій з бюджетними коштами.

Про результати ревізії поінформували і прокуратуру Полтави.

Читайте також - У Полтаві вирішили економити на дитячих центрах та спортивних школах: дослідження «Кола»