У Полтаві зять врятував тестя із пожежі

Ситуація
1 березня 2013 о 10:45808 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві зять врятував тестя  із пожежі
В обласному центрі зять врятував життя тестю, який необережно палив удома. 


Фото з сайту www.volynnews.com Фото з сайту www.volynnews.com

Він виніс батька своєї дружини із задимленого будинку. За словами рятувальників, аби чоловік прийшов до оселі родича на декілька хвилин пізніше, не факт що той би вижив.

До теми - Граючись, 7-річний полтавець ледь не спалив квартиру

Інцидент стався учора, 28 лютого, в будинку по вулиці Грушевського.

- 63-річний чоловік перед цим днем посварився із жінкою, - розповіла Світлана Рибалко, помічник начальника з питань взаємодії з органами державної влади, засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю Управління ДСНС  України у Полтавській області. – Він буянив, тож його співмешканка викликала міліцію, а сама пішла дому. Навідавшись до цього чоловіка, правоохоронці помітили, що його матрац димить. Вони порадили залити його водою. Натомість полтавець, як потім з’ясувалось, просто скрутив його та виніс до ванної кімнати.

До теми - Полтавець через необережність ледь не лишив життя себе і свою матір

Десь о 5-й ранку до оселі полтавця навідався зять. Він помітив, що квартира батька його дружини вся задимлена. Зайшов у середину і виніс звідти напівнепритомного чоловіка. Потім викликав рятувальників. Сам потерпілий від медичної допомоги відмовився.

Під час пожежі згоріли два спальні матраци, віконна рама, пластикова обшивка ванни, пошкоджені домашні речі. Збиток  – 1 000 гривень. За причину загорання пожежники називають необережне поводження з вогнем при палінні чоловіка.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter