У Полтаві на талановитий «П'ятий елемент» прийшов двійник Вєрки Сердючки. Фотоогляд

5 ЕЛЕМЕНТ
Надія Труш10 березня 2013 о 18:341725 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на талановитий «П'ятий елемент» прийшов двійник Вєрки Сердючки. Фотоогляд
У Полтаві влаштували додатковий кастинг унікального талант-шоу «П'ятий елемент».
Бажаючих представити свій талант на розсуд журі, серед якого - учасники відомого гурту "Краяни", дуже багато. Тому організатори вирішили провести перед першим півфіналом ще один кастинг. Родзинкою став двійник Вєрки Сердючки (полтавець для виступу сам шив костюм та майстрував головний убір-зірку).

Двійник Вєрки Сердючки, що прийшов на кастиг уперше, в разі перемоги віддасть виграш на благодійністьДвійник Вєрки Сердючки, що прийшов на кастиг уперше, в разі перемоги віддасть виграш на благодійність Полтавці та жителі області, показавши свою неординарність, матимуть шанс пройти до фіналу й отримати 10 тисяч гривень. Шоу знімають по мотивам кінострічки Люка Бессона  «П’ятий елемент». До початку кастингу учасники репетирували на сцені, переодягалися у костюми в  гримерці. Дехто прийшов сам, дехто з групою підтримки, з батьками чи друзями. Журналіст «Кола» побувала перед початком зйомок у закуліссі та на самому кастингу. Подробиці - у фотоогляді: Нагадаємо,  11 березня пройде перший півфінал унікального телевізійного талант-шоу «П’ятий елемент» (19.30 у ТЦ «Metropolitan mall»). Також читайте: Полтавці приходили спробувати свої сили на «Танцюють всі-6» (фоторепортаж.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter