У Полтаві туалет Київського вокзалу відтепер безкоштовний не для всіх

Новини
Надія Труш11 березня 2013 о 14:551536 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві туалет Київського вокзалу відтепер безкоштовний не для всіх
Відтепер користуватися платним туалетом безкоштовно на Київському залізничному вокзалі у Полтаві зможуть пасажири, що мають квитки.


туалет на Південному вокзалі Полтавитуалет на Південному вокзалі Полтави

Нагадаємо, туалети на залізничних вокзалах міста вирішили знову зробити платними, заради комфорту пасажирів.

- Зробити послугу в громадському туалеті на вокзалах платною вирішили через численні звернення громадян на погіршення санітарно-технічного стану туалетів, а також через перебування в туалетах безхатьків, - повідомив Сергій Клименко, перший заступник начальника залізниці.

«Укрзалізниця» вирішила дозволити функціонування платних туалетів, за умови наявності безплатних для пасажирів. На Південному вокзалі два туалети, один з них – безкоштовний (хоча не завжди він відчинений). На Київському вокзалі є лише один туалет. Облаштовувати ж ще один, для загального користування не будуть.  Відтепер на вокзалі Полтава-Київська платним туалетом безкоштовно мають право користуватися лише пасажири з проїзними документами та категорії громадян по посвідченням, що надають право безплатного проїзду залізничним транспортом. Для інших користувачів плата складає 1 гривню 75 копійок.

До слова: усі туалети з нового року на залізничних вокзалах України мали стати безоплатними. Чиновники обіцялирівень сервісу залишиться незмінним, хоча за користування громадським туалетом на території вокзалів платити не треба. Попри таке нововведення, зміни все ж відбулися: у туалетах на полтавських вокзалах відсутні туалетний папір і мило.

Також читайте:

Полтавець, який «перетворив» супермаркет на туалет, може отримати 5 років

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter