У Полтаві визначили перших фіналістів талант-шоу "5 елемент"

Новини
Ольга Матвієнко12 березня 2013 о 09:481544 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві визначили перших фіналістів талант-шоу "5 елемент"
У Полтаві відбувся перший півфінал талант-шоу "5 елемент". Судді з-поміж 10 півфіналістів визначали учасників, які візьмуть участь у фіналі.
За умовами шоу одного учасника обирали судді, за другого голосували глядачі у залі, а третій стане відомий за підсумками голосування на сторіні проекту в соціальній мережі. Учасники лейтмотивом виступів обирали тематичну для цього вечора стихію води. Цей мотив повинен був прозвучати у пісні, бути втілений у віршах тощо. До слова сказати, що 9 із 10 учасників співали. Лише Олександр Мізін із Кременчука спробував продемонструвати свій талант складати вірші на ходу. Проте цього вечора хлопцеві не йшли до голови рими на запропоновані журі слова "дощ", "краплі" і навіть глядацьке "цунамі".

Олеся не тільки виконала, а й майстерно зіграла пісню про дівчину та мореОлеся не тільки виконала, а й майстерно зіграла пісню про дівчину та море

До теми: Дивіться як проходили передкастинги шоу "5 елемент"

Найбільше до смаку журі припала дівчина незвичайної зовнішності, яка заспівала португальську народну пісню - Олеся Фаліна. Глядацькі симпатії завоював Володимир Пальоха із гарячою піснею про Ямайку.

Кілька невибагливих танцювальних па і Володимир підкорив публікуКілька невибагливих танцювальних па і Володимир підкорив публіку

Усі учасники І півфіналу отримали знижкові сертифікати на послуги полтавської туристичної фірми, а переможці вечора - подорож до Європи.

Олеся та Володимир, а також учасник, якого оберуть у соціальній мережі, братимуть участь у фіналі 30 квітня. Інших учасників чекають ще три півфінали 25 березня, 8 і 22 квітня.

Учасники очікують, хто ж із них пройде даліУчасники очікують, хто ж із них пройде далі

Фоторепортаж та відео з півфіналу дивіться на "Колі" згодом

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter