У Полтаві загорілось музичне училище: евакуювали 150 людей (фото)

Ситуація
20 березня 2013 о 17:003028 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві загорілось музичне училище: евакуювали 150 людей (фото)
Щойно по вулиці Жовтнева гасили пожежу в Полтавському музичному училищі імені М. В. Лисенка.
Евакуювали приблизно 150 людей.



Зі слів очевидця Артема, музучилище декілька хвилин тому стояло все задимлене. Викладачі та студенти навчального закладу знаходяться на вулиці. Вони панікують, оскільки начебто в приміщенні ще залишилась одна дівчина.

Але щойно в Управлінні ДСНС України в Полтавській області цю інформацію спростували.

До теми - Полтавці вночі самі рятували двоповерхівку від вогню

–  Це тільки чутки. Тому що пожежники 5 разів обійшли будівлю всередині – нікого там не залишилось. Усього з приміщення евакуювали приблизно 150 людей. Повідомлення про пожежу надійшло до нас о 16.15 від працівників  навчального закладу, – розповіла Світлана Рибалко, помічник начальника з питань взаємодії з органами державної влади, засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю Управління ДСНС  України у Полтавській області. – Попередньо відомо, що загорання виникло у підвалі. На місце події виїхало два пожежних автомобілі з Октябрського району міста. Проте вони фактично не застосовувались, адже як такого вогню не було – просто сильно димів пластик.

Як повідомили рятувальники, пожежу вже загасили.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter