Нардеп Сергій Каплін розповів про сутичку з Азаровим та оцінив прибирання снігу в Полтаві

Новини
27 березня 2013 о 14:132114 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту mair.in.uaУдарівець Сергій Каплін розповів про причину своєї  поведінки, через яку прем’єр Микола Азаров, вигнав нардепа із засідання Кабміну.


– У мене було фракційне завдання прийти на засідання до Кабміну, – зазначив нардеп з Полтави Сергій Каплін. – І від імені всього народу задати питання про готовність державних служб до можливої повені. Нас обурює той факт, що півУкраїни – в снігу.  Ми вважаємо, що люди, які несуть за це відповідальність, повинні бути звільнені.  Адже, коли потеплішає – настане повінь, яка  може  розповсюджувати різні інфекції та призвести до епідемії.

Зокрема, нардеп говорив про необхідність у відставці міністра інфраструктури та  керівника Державної служби надзвичайних ситуацій. Ударівець також зазначив, що сьогоднішній конфлікт у Кабміні вони так не залишать. Для цього зберуть спеціальну нараду зі своїми юристами, щоб вирішити, як покарати винних у тому, що народного депутата вигнали із засідання.

Окрім того, Сергій Каплін зазначив, що у Полтаві міська влада теж не впоралася з наслідками негоди.

Нагадаємо, мера Полтави допитували у прокуратурі через нардепа Капліна

– Щось зробили вони, а щось і ні, – прокоментував Сергій Миколайович. – Але в цілому, я даю незадовільну оцінку. Мер за тиждень знав, що буде така погода, але нічого не зробив. Скільки населених пунктів залишилось без світла, а на дорогах що робилось? І моя мати, і мої діти сиділи без світла. Я сам особисто кілька разів виїздив витягати із дорожніх заторів своїх друзів.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter