Мера Полтави допитували у прокуратурі через нардепа Капліна

Влада
31 січня 2013 о 10:521675 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Мера Полтави Олександра Мамая викликали на розмову в прокуратуру.Мера Полтави Олександра Мамая викликали на допит у прокуратуру.
Про це  на своїй прес-конференції сьогодні розповів прокурор міста Полтави Андрій Стойка.

Прокурор міста Полтави Андрій Стойка прокоментував розслідування факту недопуску народного депутата України Сергія Капліна на сесію міської ради 24 грудня 2012 року. За словами прокурора, цією справою зараз займається Октябрська прокуратура міста Полтави, триває досудове розслідування .

- Слідчим проводяться першочергові дії стосовно перевірки достовірності інформації щодо заяви народного депутата Сергія Капліна про недопущення його на сесію міської ради. Зокрема, для дачі пояснень слідчим викликалися працівники міської ради, у тому числі і мер Полтави Олександр Мамай. Давав покази у січні місяці і сам депутат Верховної Ради, - повідомив Андрій Стойка.

Результати цієї перевірки стануть відомі згодом, оскільки ця справа перебуває на особистому контролі прокурора міста Андрія Стойки. Як саме пояснив свої дії мер Полтави Олександр Мамай, прокурор не розголошує,  посилаючись на таємницю слідства.

До теми: Кримінальну справу про куплену полтавськими комунальниками на 1,5 мільйона дорожчу техніку передали в суд

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter