Полтавські рятувальники поїдуть визволяти Київ від паводку

Новини
Надія Труш30 березня 2013 о 17:261100 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські рятувальники поїдуть визволяти Київ від паводку
Полтавські рятувальники у Києві допомагатимуть своїм столичним колегам ліквідовувати можливі ускладнення паводкової ситуації.


фото з сайту focus.uaфото з сайту focus.ua

Полтавські еменесники нададуть техніку для боротьби з паводком.

– Для цього уже сформований спеціальний загін, – повідомив Віталій Шкаревський, начальник відділу роботи із засобами масової інформації У ДСНС України в Полтавській області. – Це буде загін із 30 осіб. З Полтави найближчим часом вирушить 5 одиниць спеціальної техніки, 5 мотопомп.

Загалом до столиці надійдуть 10 пожежних насосних станцій, 10 рукавних автомобілів, 58 мотопомп різних типів, 125 рятувальників для обслуговування зазначеної техніки. Нагадаємо, що нещодавно Полтаву засипало снігом вслід за всією Україною.

– Через значні запаси снігу на території Києва до 1 квітня для забезпечення реагування на можливі ускладнення паводкової ситуації із 7 областей України до столиці буде передислокована спеціальна рятувальна техніка, зокрема мотопомпи та пожежні насосні станції, – повідомляється на сайті державної служби України з надзвичайних ситуацій.

До теми: у Полтаві погодні умови створили перепони на пішохідному переході (фотофакт).

Окрім Полтавської області, допомога столичним еменесникам надійде  від територіальних управлінь ДСНС у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Харківській областях.

Довідково: паводок –  значне підвищення водності річки в межах річного циклу, що виникає нерегулярно; утворюється під час сильних дощів чи під час відлиги. На відміну від повені паводки виникають нерегулярно. Значний паводок може викликати повінь.

До теми: рятувальники закликають полтавських водіїв не виїжджати з дому.

Також читайте:

Негода та комунальники влаштували полтавцям справжній екстрим

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter