Іменні залізничні квитки будуть дійсні і з помилками

Новини
Ольга Матвієнко3 квітня 2013 о 15:261220 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото із сайту www.lovi-moment.com.uaУ іменних квитках, які Укрзалізниця вводить із 6 квітня, допускають наявність не більше 3 помилок.


Як повідомляють "Коментарі" з посиланням на начальника відділу вокзалів Придніпровської залізниці Івана Леводянського, при оформленні квитка в касі вокзалу чи станції пасажир повинен назвати свої прізвище та ім’я тією мовою, якою вони записані в документі, який буде пред’явлений при посадці.

– При оформленні квитка допускаються три помилки в написанні прізвища та імені пасажира. Якщо їх більше, пасажир має звернутися в касу, щоб там роздрукували проїздний документ без помилок. Якщо цього не зробити, то під час посадки квиток з більш ніж трьома помилками вважатися недійсним, – підкреслив Леводянський.

Крім того, пасажирам забороняється переоформляти квиток зі зміною прізвища та імені.

До теми: У Мінінфраструктури пояснили причини введення іменних квитків

При оформленні проїзних документів з використанням мобільного зв’язку, Інтернету, спеціалізованих автоматів самообслуговування прізвище та ім’я особи, яка буде їхати поїздом, відзначає і особа, яка здійснює оформлення і оплату проїзного документа.

Разом з тим без документів, що засвідчують особу, можна буде оформляти проїзні квитки пасажирам, які переміщуються в приміському сполученні та регіональних поїздах з нумерацією 800.

В Укрзалізниці, як повідомляє ресурс, наголошують, що придбані до 6 квітня квитки дійсні, і жоден з провідників не вимагатиме пред’явити особисті документи. Це стосується і тих, хто оформляв проїзні документи або зробить це в країнах СНД і Балтії, де немає «іменних» квитків.

Нагадаємо, з 6 квітня під час посадки в потяги пасажир повинен мати при собі одні з наступних документів, що посвідчує особу: паспорт громадянина України, паспорт для виїзду за кордон, диппаспортом України, службовий паспорт, посвідчення особи моряка, посвідчення члена екіпажу, посвідчення особи на повернення в Україну, тимчасове посвідчення громадянина України, посвідчення водія, посвідчення особи без громадянства для виїзду за кордон, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту, проїзний документ для виїзду за кордон особи, яка визнана біженцем, і особи, потребує додаткового захисту, довідка про звернення за захистом в Україні, посвідка на постійне проживання, вид на проживання, картка мігранта, посвідчення біженця, проїзний документ біженця, паспортний документ іноземця та особи без громадянства.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter