Автомобілісти і мотоциклісти у Полтаві проведуть акцію, щоб попередити ДТП

Дозвілля
Надія Труш16 квітня 2013 о 14:111021 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Автомобілісти і мотоциклісти у Полтаві проведуть акцію, щоб попередити ДТП
20 квітня у Полтаві автомобілісти та мотоциклісти приєднаються до загальнонаціональної акції «Увага, мотоцикліст!».
Під час акції, що відбуватиметься з 12 по 14 годину, на площі Зигіна учасники інформуватимуть полтавців про важливість попередження дорожньо-транспортних інцидентів.

фото kolo.poltava.uaфото kolo.poltava.ua

Як проходила акція «Увага, мотоцикліст!» у минулому році – дивіться, натиснувши за цим посиланням.

– «Увага! Мотоцикліст!» це щорічна подія, яка об`єднує волонтерів у десятках міст України. – йдеться на сторінці заходу у соціальній мережі. – Ця акція не тільки для профілактиці ДТП, але і для взаємовідносин всіх зацікавлених в підвищенні безпеки дорожнього руху, та особливо двоколісної техніки. Наша мета нагадати авто- та мотоводіям, пішоходам, про необхідність підвищеної уваги та взаємної поваги всіх учасників дорожнього руху, важливість попередження дорожньо-транспортних інцидентів. Мотоциклісти не вимагають особливого до себе відношення, а лише відстоюють принцип взаємної відповідальності.

– Акція дасть можливість продемонструвати соціальну вагомість та відповідальність мотоспільноти. – зазначається на сайті Національної асоціації мотоциклістів України.

Також читайте:

Байкери на чолі з Василем Вірастюком просили, щоб їх не боялися

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter