Полтавські школярі отримали майстер-клас від митців з різних куточків області

Новини
Олег Дубина18 квітня 2013 о 16:07973 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські школярі отримали майстер-клас від митців з різних куточків області
Фото Олега ДубиниМайстри народного мистецтва області протягом дня ділилися своїми навичками з полтавськими учнями та вчителями
Сьогодні, 18 квітня в торгівельному центрі « Метрополітен» пройшов обласний фестиваль майстер-класів організаторів дитячої творчості «Лідери дозвілля». Починаючи з десятої години ранку на третьому поверху будівлі в окремих залах були розміщені експозиції майстрів Полтавщини.

Слід зазначити, що учні та педагоги, які виявили бажання ознайомитися з роботами майстрів, могли взяти участь у проведенні майстер – класів та навчитися створювати витвори мистецтва власними руками.

- Ідея організувати такий фестиваль виникла у нашої організації на початку року, - говорить Олега Говорова, координатор майстер – класів та представник громадської організації Педагогічний центр «Академія». – Ми завжди намагаємося знайти ті ключові моменти роботи з молоддю, щоб було полтавцям крокувати в ногу з часом. І тому виникла ідея запросити майстрів, педагогів, організаторів дитячого дозвілля та керівників гуртків, які працюють на Полтавщині до нашого міста. В селах не завжди є можливість презентувати свою майстерність чи поділитися з іншими своїм досвідом. Тому ми вирішили зробити так, що вони приїхали сьогодні до нас у Полтаву зі своїми доробками і повчили наших місцевих вчителів та учнів.

Майстри народного мистецтва поділилися досвідом з полтавцями (фото Олега Дубини)Майстри народного мистецтва поділилися досвідом з полтавцями (фото Олега Дубини)

За словами представника фестивалю, заявок від майстрів надійшло значно більше від кількості місць в залах. Спочатку планувалося, що фестиваль триватиме два дні, однак через певні причини він тривав лише один день.

Читайте ще:

Карта гербів України, яку вишили полтавці, може потрапити до Книги рекордів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter