У Полтаві на суботнику пофарбували огорожі на дорогах (+фото)

Новини
Ольга Матвієнко20 квітня 2013 о 15:001561 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на суботнику пофарбували огорожі на дорогах (+фото)
Суботник у Полтаві, який розпочався вранці, охопив усі куточки міста. Полтавці не тільки прибирають сміття та підмітають, а й фарбують.
Пощастило цього дня виблискувати свіжою фарбою мосту неподалік Київського вокзалу (за пуникою "Зигіна" у сторону Половок). Шефство над огорожею вздовж дороги сьогодні взяли працівники Управління праці та соціального захисту населння Київського райвиконкому. 50 чоловік відновлювали чорно-біле забарвлення паркану. За словами однієї з працівниць управління, установа кожен рік бере участь у загальноміському прибиранні. Для них кожен День довкілля традиціно робочий.

– Я вже 18 років працюю у державній установі і знаю, що ми кожного року працюємо, – розповіла Ольга Галаган. – Це дуже важлива справа. Раніше, оли онук був маленьким, то ми разом ходили на ці суботники. Зараз він вже дорослий, а пам’ятає, що ось тут ми разом дерева садили, а тут бабуся біля виконкому чорнобривці сіяла. Так гарно, коли діти це знають і пам’ятають. Самому приємно, коли ти потім проходиш, а знаєш, що це твоя робота, ти тут працював.



Фото Ольги Матвієнко

До теми: Сьогодні у Полтаві суботники проходять на 14 територіях

Читайте також: На прибирання кадетського корпусу в Полтаві приїхав особисто Олександр Мамай

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter