Юні футзалістки з Полтави стали шостими на чемпіонаті України

Спорт
Олег Дубина26 квітня 2013 о 13:56789 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Юні футзалістки з Полтави стали шостими на чемпіонаті України
Фото прес-служби ФК "Біличанка"Нещодавно у Гребінці найсильніші юніорські команди країни виявили сильнішого у змаганнях дівчат 1998/1999 р.н.
До фінального етапу чемпіонату, який пройшов на Полтавщині, пробилося сім найсильніших колективів країни.  Ними стали команди «ДЮСШ Багіра» (Красний лиман), «Злагода» (Дніпропетровськ), ДЮСШ Коцюбинське, ДЮСШ-1 Хмельницький, «Надія» (Гребінка), «ДФК Тальне», «Лідер» (Кобеляки) та «Ніка» (Полтава).

За жеребом полтавки потрапили до групи «Б», де їхніми суперницями стали команди з Гребінки, Тального та Кобеляк. В груповому турнірі футзалістки «Ніки» здобули чотири залікових бали, яких щоправда, не вистачило для продовження боротьби за нагороди змагань.

До теми - «Ніка-ПНПУ-2» стала чемпіоном України

«Ніка» (Полтава) – «Надія» (Гребінка) 2:5

«ДФК Тальне» - «Ніка» 1:2

«Ніка» - «Лідер» (Кобеляки) 2:2

Чемпіонки України (фото прес-служби ФК "Біличанка)Чемпіонки України (фото прес-служби ФК "Біличанка)

У останньому для себе матчі полтавки змагалися за 5-6 місце з коцюбинським ДЮСШ, в грі з якою зазнали поразки 2:3.

Чемпіоном України досить несподівано стала команда «Лідер» з Кобеляк (тренери Руслан Сабіров та Людмила Єлізарова), яка у фінальному двобої з мінімальним рахунком перемогла футзалісток з Хмельницького 2:1. Бронзові нагороди дісталися «Багірі» (Красний Лиман), яка переграла господарок турніру 7:3.

Читайте ще:

Футзалістки з Полтави без бою вийшли до фіналу Кубка України

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter