«Ворскла» на останніх секундах поступилася донецькому «Металургу»

Новини
Олег Дубина12 травня 2013 о 08:45727 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» на останніх секундах поступилася донецькому «Металургу»
Фото Олега ДубиниОстанні два тури для полтавців стануть напрочуд нервовими
Для гостей із Донецька звітна гра мала неймовірно важливе значення. У разі перемоги в Полтаві футболісти Юрія Максимова практично на 100% забезпечували собі єврокубкове літо. Приліт до обласного центру за добу до гри лише підтвердив їхній бойовий настрій.

Господарі тим часом ще не вирішили завдання прописки у Прем’єр – лізі. Успіхи ужгородської «Говерли», яка зараз займає «перехідне» 15 місце, не могли не насторожувати «зелено-білих». Для виконання поставленого завдання підопічні Сергій Свистуна повинні були перемагати суперників.

До теми - Ворскла – Металург (Донецьк) 0:1: різні погляди тренерів на гру

Перший тайм пройшов у середньому ритмі, але це не заважало командам створювати біля воріт суперників небезпечні моменти. На 16 хвилині Даллку заблокував небезпечний удар Траоре, а в наступній атаці Чеснаков став на заваді удару Данило. Господарі відповіли ударами Громова та Кривошеєнка – Воловик та Паньків відповідно врятували «Металург» від пропущеного голу.

У звітній грі все вирішив один єдиний м'яч (фото Олега Дубини)У звітній грі все вирішив один єдиний м'яч (фото Олега Дубини)

До закінчення тайму команд ще встигли обмінялися парою небезпечних випадів.

У другій 45-хвилинці незважаючи на спеку команди продовжили створювати моменти, однак голкіпери зіграли вище всяких похвал. Здавалося, що матч так і закінчиться нічиєю, однак на останній хвилині додаткового часу гри Непогодов невпевнено зіграв на виході, футбольний снаряд відскочив до Олександра Воловика, а той з близької дистанції переправив м’яч у сітку воріт. Цей момент викликав суперечки футболістів з головний арбітром матчу Анатолієм Жабченком, які продовжилися після матчу у підтрибунному приміщенні. Слід зазначити, що на останніх секундах гри Арменд Даллку за розмови з арбітром отримав друге попередження, і залишив передчасно поле.

Після гри біля роздягалень було гаряче (фото Олега Дубини)Після гри біля роздягалень було гаряче (фото Олега Дубини)

У підсумку 0:1 – 14-а поразка полтавців в сезоні.

Читайте ще:

Президент «Ворскли» звинуватив арбітра в програші своєї команди

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter