Полтава стала центром бойових дій: на "Алмазному" відбулася перестрілка

Новини
Ольга Матвієнко16 травня 2013 о 14:523124 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
xeber.infoУвечері 15 травня у мікрорайоні "Алмазний" відбулася перестрілка між двома угрупованнями.


– Виклик оператору надійшов о 19.08. Абонент не представився, але повідомив про те, що став свідком перестрілки. За його словами дві групи людей стріляли одне в одного якраз на перехресті вулиць 23 Вересня і Калініна, – розповів Юрій Сулаєв, речник УМВС у Полтавській області.

Слідчо-оперативна група прибула на місце подій через 10-15 хвилин після виклику, але правопорушники встигли зникнути. На місці виявили  близько 10 відстріляних гільз травматичної зброї.

До теми: Днями у Полтаві сталася одна із наймасштабніших пожеж останнього часу

За словами Юрія Сулаєва, вчора вдалося встановити 2 свідків, які вже повідомили слідчим подробиці подій:

– На даний момент відомо лише, що це були два різні угруповання. Точна кількість учасників ще не встановлена, як і їх особи. Усі дані із місця подій та речові докази знаходяться у слідчого. Працівники міліції здійснюють обхід прилеглих дворів та будинків у пошуках свідків. Можна лише впевнено сказати, що поранених немає. До міліції не надходило жодних заяв із цього приводу. Так само не зверталися до лікарень.

До теми: На вулиці Жовтневій машина збила неповнолітнього

За фактом порушили кримінальну справу за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу (хуліганство). Санкції цієї статті за стрілянину передбачають від 3 до 5 років позбавлення волі.

Міліція просить усіх свідків події, які володіють подробицями про стрілянину на перехресті Калініна і 23 Вересня звернутися до Октябрського райвідділу міліції за телефоном 51 77 55 або 102.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter