Олександр Мамай очолив європейський забіг у Полтаві і пообіцяв дітям аквапарк (+ фото)

Спорт
Ольга Матвієнко18 травня 2013 о 10:381756 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олександр Мамай очолив європейський забіг у Полтаві і пообіцяв дітям аквапарк (+ фото)
Фото Ольги МатвієнкоМіський голова на чолі колони спортивної молоді Полтави пробіг містом більше 4 кілометрів. Акцію приурочили до Дня Європи.
Аби пробігтися вулицями міста до старту по вулиці Фрунзе, 155 прийшли близько 200 активістів. Переважно – учні полтавських загальноосвітніх та спортивних шкіл. А от дорослих у цей день майже не було.

–  Цим заходом ми хочемо показати, що йти у Європу потрібно зі здоровим способом життя. Відгукнулися на наш заклик сьогодні переважно діти. Ми завжди казали, аби дорослі своїм прикладом вчили дітей здоровому способу життя. Сьогодні буде навпаки – діти покажуть дорослим, як бути здоровими, – розповів Олександр Мамай.

До теми: У Полтаві до Дня Європи влаштують концерт

Останні приготування провів сам Олександр Федорович. Він попередив учасників про те, що бігтиме першим. Якщо хтось відстане в дорозі, то його заберуть машиною і підвезуть до фінішу. Міція та додаткові машини супроводжували бігунів протягом усієї дистанції.

До теми: Полтава вийшла зі складу "Асоціації міст України"

До слова, жоден із учасників не відстав від міського голови і колона фінішувала у корпусному парку десь за 15 хвилин після старту. На питання, чи довго готувався до забігу, мер відповів, що зі спортом пов’язане майже все життя:

– Я тренуюсь майже все своє життя. Займався плаванням, греблею. Сьогодні я своїм прикладом показую, що у нас повинна бути здорова Полтава.

На фініші спортсменів чекали кілька сюрпризів: поживний сік для відновлення сил, концертна програма від творчих та спортивний колективів міста, а також головне – наприкінці літа усі учасники відвідають аквапарк у Харкові.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter