Читачі «Кола» отримали свої квитки на «Фрістайл» (фото)

Новини
22 травня 2013 о 11:591271 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Читачі «Кола» отримали свої квитки на «Фрістайл» (фото)
Сьогодні, 22 травня, читачі-щасливчики отримали квитки на концерт  гурту «Фрістайл» і розповіли трішки про себе.
Нагадаємо, редакція «Коло» провела вікторину. Давши відповіді на питання про творчість легендарного гурту  «Фрістайл», читачі отримали шанс виграти квитки на концерт музичного колективу.



Як обирали переможців, можна побачити на відео





















Світлана Тесленко



Навчається на 5 курсі полтавського техуніверситету. «Коло» передплачує протягом 5 років,  але у вікторині від редакції брала участь уперше. Побачивши у газеті, що можна виграти квитки на улюблений гурт мами, вирішила спробувати – і їй пощастило. До цього родина Тесленків не могла собі дозволити відвідувати концерти такого рівня, через фінансове питання. А завдяки «Колу» – отримали такий шанс.
Марина Федоренко

На виграші квитків Марині щастить. До цього вже брала участь у розіграшах на раідо, де отримували квитки на перегляд кіно чи до цирку. Але виграш квитків на «Фрістайл» – запам’ятає найбільше, оскільки такі пісні гурту як «Желтые розы» та «Белая акация» їй добре знайомі з дитинства. На концерт збирається піти з подругою.
Володимир Корсунський



Володимир – учитель  фізики Полтавської гімназії №9. Заради концертів не ліниться їздити у інші міста країни. Нещодавно відвідав концерт Земфіри, збирається на  «Depeche Mode» до столиці. А от у мами його такої змоги немає, тому для неї та заради власного інтересу вирішив спробувати виграти квитки на «Фрістайл» у вікторині нашої редакції. Про таку можливість дізнався із сайту "kolo.poltava.ua, за новинами якого слідкує більше ніж рік. Результат розіграшу для полтавського педагога був не очікуваним.
Любов Чевнова

Пані Людмила у Полтаві  часто відвідує різні концерти. Останнього разу ходила на «Студія 95 квартал». Дати відповіді на питання вікторини їй було легко, оскільки давно захоплюється творчістю гурту «Фрістайл». Людмила Чевнова разом з донькою часто бере участь у різних розіграшах та конкурсах від редакції «Кола», і на цьому зупинятись не збирається.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter