У Полтаві на акцію до Велодня приєднались веломобілісти

Новини
25 травня 2013 о 17:111483 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на акцію до Велодня приєднались веломобілісти
На  акцію до Велодня у Полтаві приїхали і  кілька веломобілістів.
Нагадаємо, що сьогодні, 25 травня, на захід з'їхались  понад 200 велосипедистів.

Приєднались до полтавців і власники "двохколісних коней" з Харкова. Дехто з них підійшов до спортивного заходу креативно. Так одна пара одяглась у костюми піратів.

харків'яни Юлія та Михайло Вергельхарків'яни Юлія та Михайло Вергель – Ми довго думали, що пошити та одягтись, і вирішили виготовити костюми піратів. Наступний Велодень будемо в іншому образі. У Полтаві ми вперше беремо участь у такому заході, а от у рідному Харкові – кілька разів уже. До речі, у нашому місті є точно дві велодоріжки. Ми намагаємось менше користуватись громадським транспортом, а їздити велосипедами по місту. Це зручніше і швидше, – поділились Юлія та Михайло Вергель. Фоторепортаж з минулорічного Велодня дивіться тут А от полтавець Денис одягнув вишиванку, бо сьогодні у його планах і парад вишиванок. – Я втретє беру участь у Велодні. Мені цікаво подивитись скільки у нашому місті людей користується велотранспортом. Сам по можливості намагаюсь їздити тільки  велосипедом. Так само моя дружина та брат. Учасники Велопараду збирались у Корпусному саду об 11-й. Чекали на міського голову Олександра Мамая, який планував до них приєднатись, та так і не дочекались. Мер в цей час, як пояснили організатори,  був на іншому заході. З представників місцевої вдали до акції традиційно долучились заступник голови Полтавської облдержадміністрації Валерій Пархоменко та секретар міськради Оксана Деркач. До велосипедистів долучились і веломобілісти Віталій Лєміжанський з дружиною на веломобіліВіталій Лєміжанський з дружиною на веломобілі – Цей веломобіль я зробив сам 13 років тому. Працював над ним рік.  А перейнявся ним у головного веломобіліста Полтави Володимира Мазурчака. Тепер у теплий сезон ми  щотижня з дружиною їздимо ним на дачу. Адже живемо у Супрунівці, а дача – в «Кобищанах, – розповів Віталій Лєміжанський, який приїхав із дружиною. Колона велосипедистів покружляла довкола Корпусного парку та поїхала у напрямку Дендропарку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter