Полтавська «Ворскла» завершила сезон перемогою

Спорт
Олег Дубина27 травня 2013 о 14:07851 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська «Ворскла» завершила сезон перемогою
Фото Олега Дубини«Зелено-білі» в останньому матчі сезону вдома впевнено здолали ужгородську «Говерлу» 3:0
Для полтавської «Ворскли» сезон 2012/13 років закінчився домашнього грою проти гостей з Ужгорода. Для обох команд звітна гра вже не мала жодного турнірного значення. В минулому турі «Ворскла» офіційно оформила свою участь у найвищому футбольному дивізіоні на наступний сезон, а «Говерла» вже точно його залишає. Перемога однієї з команд могла лише підсолодити гіркий осад від невдалого сезону.

Незважаючи на статус матчу, тренери команд задіяли в грі максимально можливі боєздатні склади. В більшій мірі це стосується господарів, тому що «Говерла» приїхала на гру напіврезервним складом. Як зазначив на післяматчевій прес-конференції головний тренер ужгородців Олександр Севидов, до Полтави вирушили всі ті, хто хотів грати, а змушувати когось він не мав бажання. Ніхто іншого в принципі й не чекав.

Через мить м'яч втретє опиниться у воротах "Говерли" (фото Олега Дубини)Через мить м'яч втретє опиниться у воротах "Говерли" (фото Олега Дубини)

«Ворскла» з перших хвилин намагалася нав’язати суперникам свою гру, і в більшій мірі їм це вдалося. На останній хвилині першої десятихвилинки Артем Громов мав хороший шанс відкрити рахунок, але голкіпер «Говерли» Надь врятував свою команду. Декілька разів неточно пробивав Громов, однак гравцю «Ворскли» невистачило влучності. Здавалося що на перерву команди підуть за нічийного рахунок, але тут своє вагоме слово сказав Євген Буднік, який уміло скористався навісом Кривошеєнка та влучно пробив в нижній кут воріт Надя.

Після перерви «Ворскла» продовжувала домінувати , а її футболісти ще двічі забили гостям. На 55 хвилині Олександр Скляр розстріляв воротаря «Говерли», а вже під кінець матчу Іван Кривошеєнко влучним ударом поставив фінальну крапку у грі.

3:0 – полтавці завершили сезон 2012/13 років на мажорній ноті.

Олександр Севидов (головний тренер «Говерли»):

- Я не можу дорікнути футболістів. У нас гравець відіграв на позиції лівого захисника, який вперше вийшов на поле у Прем'єр-лізі. Я випустив Курту та Ряшко, щоб вони відчули, що таке Прем'єр-ліга,  не ігри за дублюючий склад.

Сергій Свистун (головний тренер «Ворскли»):

- Гра починалася не дуже добре. І спека, і, може бути, певне ставлення до матчу... Перший тайм мені не дуже сподобався: мало руху, єдиноборств - не було колективних дій, все поодинці. Поговорили з хлопцями у перерві, плюс добре було, що наприкінці тайму Буднік забив гол, як кажуть, «у роздягальню». Це хлопців раскрепостило, і в другому таймі ми були більше схожі на команду.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter