Полтавські міліціонери здають кров для дітей

Новини
Ольга Матвієнко29 травня 2013 о 11:491176 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
mirsovetov.ruСпівробітники лінійного відділу міліціїна станції Полтава третій рік поспіль здають кров до Дня захисту дітей.


Майже половина співробітників лінійного відділу візьмуть участь у благодійній  акції «Здай кров – подаруй дитині надію на життя».  Взагалі стати донором може будь-хто. Як повідомила Наталія Сайкіна, помічник начальника по взаємодії з громадськістю та ЗМІ лінійного відділу міліції на станції Полтава, перед процедурою усі працівники проходили обов’язковий медогляд.

– Зараз донорство перебуває у складному становищі, адже дуже мало людей бажають добровільно поділитися своєю кров’ю, – зазначив Сергій Пискун, лікар-хірург з переливання крові відділкової клінічної лікарні станції Полтава-Південна.  – Тому ми підтримуємо таку акцію міліціонерів і вдячні їм за неї. Здача крові буде  триватиме не один день. Ті хто  не зміг  здати  кров  29 травня  матимуть  змогу  зробити  це  у  найближчі  дні.

До теми: У Полтаві мода на донорство. Фоторепортаж

В одного донора за раз забирають 250-350 мілілітрів крові. Після цього вона надходить до обласної станції переливання крові, де вона ще раз пройде клінічне обстеження, а вже потім до закладів, де лікують хворих дітей.

Місцеві лікарі нарікають на брак добровольців у цій справі та закликають всіх бажаючих також здавати кров, незалежно від акцій яку проводить міліція.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter