Полтавська «Ворскла» зіграє свої стартові матчі нового чемпіонату на виїзді

Новини
Олег Дубина5 червня 2013 о 10:07668 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото Олега ДубиниВчора, 4 червня в Києві у конференц-залі готелю «Опера» відбулося жеребкування календаря першої частини Чемпіонату України сезону 2013/14 років
Перед жеребом, на прохання полтавського клубу, "Ворсклі" був присвоєний умовний номер «9», до дозволяв проводити стартові два матчі в гостях. Це було пов’язано з реконструкцією стадіону «Ворскла» імені Олексія Бутовського.

До теми - Центральну спортивну арену Полтави реконструюють

– По-перше, будуть замінені бігові доріжки на більш сучасні, тому що старі вже не відповідають нормам, - розповів Артем Лобанов, прес-аташе ФК «Ворскла». - По-друге, буде повністю замінений трав’яний покрив та дренажна система. Нова трава буде лише висококласних канадських сортів, яким довіряють наші агрономи. Окрім цього будуть замінені сидіння на центральній трибуні і виконана гідроізоляція трибун. До початку чемпіонату повинні повністю встигнути з всім.

Отож, в першому турі «зелено-білі» у Львові поміряються силами з «Карпатами», а в другому з «Чорноморцем». Перший домашній матч полтавців орієнтовано запланований на 27 липня (субота). Суперником буде донецький «Металург».

Закінчиться перша частина першості 2 листопада.

Читайте ще:

«Ворскла» пішла у відпустку

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter