Полтавка намагалася винести ковбасу із магазину в рукавах

Новини
Ольга Матвієнко6 червня 2013 о 12:261471 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
www.forumdaily.comДнями у Полтаві жінка намагалася винести із супермаркету дві палки дорогої ковбаси незвичайним способом.


Полтавка заховала товар, за який не хотіла платити, у рукава спортивної кофти, повідомили у прес-службі УМВС області. Правоохоронці зазначають, що жінка та її подруга були напідпитку. В одного із касирів виникла підозра. Жінки на касі вели себе напружено. Тож адміністратор натиснула кнопку екстренного виклику міліції.

– 46-річна полтавка власні дії аргументувала тим, що трохи не розрахувала можливості гаманця, – зазначив молодший інспектор групи затримання УДСО при УМВС України в Полтавській області прапорщик міліції Олександр Бурка. – Проте, як виявилося згодом, придбати сирокопчену ковбасу, вартість якої становить 156 гривень, жінка збиралася за 2 гривні, що мала при собі.

До теми: У Полтаві хлопець виніс із перукарні фени та ножиці

Правопорушницю затримали і доправили до Октябрського райвідділу міліції. Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає штраф у розмірі від 850 до 1700 гривень або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або арешт до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також: Безробітний полтавець вкрав із магазину 12 плиток шоколаду

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter