Олексій Мочанов і гурт С.К.А.Й. приїдуть до Полтави на чемпіонат з драг-рейсингу AdrenalinFest

Дозвілля
Ольга Матвієнко10 червня 2013 о 17:181565 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олексій Мочанов і гурт С.К.А.Й. приїдуть до Полтави на чемпіонат з драг-рейсингу AdrenalinFest
Фото kolo.poltava.ua29-30 червня полтавців чекає масштабне шоу – 3 етап чемпіонату з гонок на прискорення Адреналін Фест.


Ведучим полтавського етапу фестивалю буде відомий український автогонщик та спортивний журналіст Олексій Мочанов. Протягом двох днів у авіамістечку проходитимуть змагання з автозвуку, стантрайдингу, дрифт-шоу та виставка тюнингованих авто. Шоу супроводжуватимуть виступи відомих гуртів, серед яких С.К.А.Й. На цьому сюрпризи не закінчуються:

– Ми збираємося вперше в Україні саме в Полтаві встановити кілька рекордів. Спеціально запрошуємо представників Книги рекордів Гіннеса в Україні, – розповів Андрій Приходько, координатор фестивалю.

До теми: У Полтаві скоро відбудуться змагання з брейк-дансу "Циклофазотрон" і футбольно-рокенрольний фестиваль Rock'n'Ball

Чемпіонат у Полтаві розпочнеться о 10.00. При цьому організатори обіцяють, що подія відбудеться за будь-якої погоди. Вартість вхідних квитків коливається від 50 гривень за один день. Найдорожчий коштує 400 гривень. Більш детально про ціни та умови проживання на території фестивалю можна прочитати на офіційному сайті чемпіонату.

До теми: Як проходив AdrenalinFest у Полтаві у минулі роки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter