У Полтаві водолази врятували чоловіка, який мовчки йшов на дно

Новини
18 червня 2013 о 10:551228 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві водолази врятували чоловіка, який мовчки йшов на дно
Полтавець разом з сім'єю та друзями прийшов відпочивати на пляж та ледь не потонув біля водолазно-рятувальної станції. Його з води витягли рятувальники.

Полтавець заплутався у водоростях та ледь не потонув (фото: zz.te.ua)Полтавець заплутався у водоростях та ледь не потонув (фото: zz.te.ua) До речі, У Полтаві відкрили пляжний сезон – барабанщики викладалися на сцені, а відпочивальники ніжилися у воді

45-річний чоловік трішки відплив від берега, заплутався у водорослях та мовчки йшов на дно. Потопаючого, який не кликав на допомогу, за 200 метрів від станції помітили водолази. Вони через бінокль спостерігали за річкою. Плавцю рятувальники допомогли та в човні доставили його до берега. Саме тоді рідні та знайомі помітили, що плавець у біді. Вони запанікували та почали кликати на допомогу.

– Вже на березі чоловіка оглянули лікарі. Проте їхати в лікарню він відмовився. Виявилося, що плавець був на підпитку, - розповіла Світлана Рибалко, речниця УДСН у Полтавській області.

фото: УДСНС у Полтавській області - 2 шт.фото: УДСНС у Полтавській області - 2 шт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter