Проект полтавських студентів визнали найкращим в Україні

Новини
Ольга Правденко19 червня 2013 о 18:301019 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Полтавські студенти,які створили найкращий соціальний проект в УкраїніПроект «Дворові ігри.UA!» студентів Полтавської аграрної академії  визнали кращим соціальним проектом в Україні за останні 2 роки.


Нагороджував переможців благодійник Віктор Пінчук, адже студенти були стипендіантами його фонду. Він вручив їм кубок «Завтра.UA".  У Полтаві ж відбулося офіційне відзначення усіх студентів академії, які брали участь у проекті. Під час цієї приємної церемонії головний організатор проекту Вероніка Грінчишина, студентка 5 курсу,  подарувала кубок  аграрній академії.

ВеронікаГрінчишина, розповіла, що ідея проекту - повернути дітей до спілкування і відпочинку на свіжому повітрі замість сидіння вдома за комп’ютерами.

До речі, здобута перемога не означає закінчення проекту. Восени волонтери запланували провести велику акцію «Дворові ігри.UA!» і цього разу їм допомагатимуть студенти-стипендіати програми «Завтра.UA» з усієї України.

Нагадаємо, наприкінці жовтня 2012 року волонтери  зібрали разом близько сотні дітей і подарували їм радість живого дозвілля, можливість знайти нових друзів і забути про комп’ютерні розваги. Відтоді акції проекту набули нового масштабу – новорічне свято, яке влаштували студенти у рамках проекту, зібрало майже трьохсот дітлахів. І кожен захід завершувався вибухом позитивних емоцій і досягненням своєї мети – діти ставали соціально активними, приязними і товариськими одне до одного. А це важливий крок у вирішенні однієї з головних сучасних проблем – погіршення якості спілкування і стосунків між дітьми та підлітками.



До матеріалу: у Полтаві побільшало лідерів майбутнього

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter