У Полтаві увімкнули котельню, яка забезпечує 30% міста гарячою водою

Ситуація
21 червня 2013 о 11:371479 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві увімкнули котельню, яка забезпечує 30% міста гарячою водою
У Полтаві увімкнули найбільшу в місті котельню по вулиці Ціолковського, 8.

У Полтаві ввімкнули найбільшу котельню (фото: dvinainform.ru)У Полтаві ввімкнули найбільшу котельню (фото: dvinainform.ru) Вона забезпечує 30% полтавців гарячою водою. На її обслуговуванні знаходяться райони Сади,2,3, Алмазний та такий соціально важливий об'єкт, як обласний перинатальний центр.

Нагадаємо, до цього в місті  гаряча вода була лише у лікарнях.

- Газ почав надходити до котельні на Ціолковського з другої половини учорашнього дня, - розповів Олександр Циганок, представник прес-служби КП «Полтаватеплоенерго».

Гаряча вода поступово з'являтиметься у помешканнях третини Полтави. За винятком тих будинків, теплогенераторні яких зупиняли на планові ремонти. Їх ніхто не відміняв.

– З іншими котельнями ситуація кардинального впливу не зазнала. Поки що ситуація вирішується і прогнози на майбутнє важко будувати. Фактично, все у значній мірі залежить від позицій «Полтавагазу» та висновків суду, - пояснює Олександр Циганок.

На сьогодні опломбованими залишаються ще 26 котелень. Їхня потужність фактично така ж, як і котельні по Ціолковського,8. Усі вони разом забезпечують гарячою водою третину міста.

У «Полтаватеплоенерго» говорять, що забезпечувати гарячою водою вони готові полтавців, як тільки з'явиться газ. Увімкнення котельні по вулиці Ціолковського,8 оцінюють як маленьку перемогу. Хоча ставляться до неї неоднозначно.

– Доки залишається хоч один споживач, який не отримує послугу, за яку сплачує, до того часу тема не вичерпана і про перемогу рано говорити, - підсумовує Олександр Циганок.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter