У Полтаві відбудеться міжнародний рок-н-рольний фестиваль

Новини
Олег Дубина24 липня 2013 о 17:481314 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Емблема фестивалюRock’n’Ball збере своїх прихильників вже в третій раз
З 27 по 28 липня на пляжі села Соснівка, яке знаходиться недалеко від обласного центру, відбудеться традиційний міжнародний фестиваль Rock’n’Ball.

До теми - Міжнародний музичний фестиваль «The Best City.UA-2013» зібрав більше 100 тисяч людей

Як повідомили організатори фестивалю, музика буде поєднуватися з грою у футбол. Окрім місцевих гуртів у концертах планується участь музикантів з інших українських міст та сусідньої Росії.

Отож в перший день виступлять Sashen'ka (Полтава), Валерій Власенко (Полтава), Zapaska & BeBoBul (Кам'янець-Подільський/Чернівці), «Вертеп» (Дніпропетровськ) , «Крапка» (Запоріжжя), Grimoff (Миколаїв), RadioLIFE (Москва), «Брем Стокер» (Рівне), «ДМЦ» (Полтава) та @traktor (Київ).

В останній же день фестивалю на сцену вийдуть «ПсихоТрон» (Кременчук), «Майор Пронін» (Полтава), «2.5.5» (Суми) , «Андерсон» (Київ), «По.Ст.» (Харків), «Фіолет» (Луцьк), Royal Corvus (Харків), «Онейроїд» (Полтава), «7Б» (Москва, Росія) та «АукцЫон» (Санкт-Петербург, Росія).

Окрім цього у дні музичного фесту пройде фінал чотирьох футбольного турніру на спортивному майданчику, який буде розташований недалеко від сцени.

Квитки на захід можна придбати як в режимі он-лайн на офіційному сайті фестивалю, так і в інших точках продажу: фан-шопі ФК «Ворскла» (стадіон «Ворскла»), пивниці «Сто доріг» (вул. Паризької Комуни, 18), рок-н-рол кафе «Villa Крокодила» (парк «Перемога»), хімчистці «Чистимо чисто» (вул. Жовтнева, 25), ТД ЦУМ, 3-й поверх (магазин музичних інструментів) та в автобусах із Південного вокзалу в день фестивалю.

Вартість квитків – 130-200 гривень

Читайте ще - Солістка гурту «Лавіка» мріє побувати на «блошиному ринку» Полтави

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter