Полтавські леді влаштували Велопарад. Фоторепортаж

Фото
Надія Труш4 серпня 2013 о 12:282789 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські леді влаштували Велопарад. Фоторепортаж
У Полтаві на площі Зигіна кілька десятків дівчат у сукнях, на підборах й з велосипедами у руках дивують перехожих та автомобілістів.

Адже Велопарад Дівчат у місті буває не щодня.

Полтавські леді одягли вигадливі сукні та жіночні капелюшки, взули підбори й...не за покупками до магазину подалися, а сіли на велосипеди. Вправно рухаючись у красивому одязі на велотранспорті, дівчата таким чином вирішили перевернути велосипедний стиль з ніг на голову і опинитися в XVIII столітті, де свої закони і порядки, суворі правила і принципи. Тому й вбрання обрали жіночне, хоча й незручне для катання на велосипеді.

Втім, полтавки переконують: на підборах їздити зовсім не важко.

– О, що ви, у сукні й на підборах їздити на велосипеді це так зручно, ми кожного дня це робимо, – посміхаються дві велосипедистки у яскравих сукнях. – Велосипед це класна альтернатива автомобілю. До того ж, дивіться як красиво.

– Учора до ночі не спала, прикрашала "велоконя". – розповідає інша полтавка, демонструючи свій велосипед, прикрашений червоним і чорним.

До речі, кольори цьогорічного Велопараду Дівчат – саме червоне й чорне.

– Ми кожного року обираємо тематику Велопараду, – розповіла Ольга, представниця ГО «ВЕЛОПОЛТАВА», організатор Велопараду Дівчат. – Цього разу вирішили обрати таку тематику, додати червоних і чорних кольорів у одяг та прикраси на велосипедах.

Підтримати, а також помилуватися на красивих дівчат (як зізнаються самі чоловіки - прим.авт), прийшли й представники сильної статі. Тобто – приїхали на велосипедах. Кажуть, супроводжуватимуть дівчат у дорозі. Колона дівчат-велосипедисток проїде від площі Зигіна до центру, Білої Альтанки.

Читайте:

Олександр Іваніна: купіть велосипед – станьте мобільним без шкоди навколишньому середовищу