Вбивство у Полтаві: підозрюваний сам здався міліції

Ситуація
Надія Труш16 серпня 2013 о 15:161609 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вбивство у Полтаві: підозрюваний сам здався міліції
Полтавець, який застрелив чоловіка на прізвисько Балон пострілом у спину, добровільно здався правохоронцям.


Добу після скоєного вбивства 44-річний полтавець переховувався в лісовому масиві Полтавського району, тоді вирішив здатися міліціонерам. Про це повідомили на сайті обласної міліції.



– Підозрюваний повністю визнав свою вину та дає свідчення слідчим, – повідомив на сайті обласної міліції Геннадій Бендрик, в.о начальника Полтавського міського управління міліції. – З потерпілим його пов’язувала давня дружба, проте з весни між ними виникла суперечка через гроші.

У ході слідства міліціонери встановили, що 13 серпня близько 19 години 32-річний чоловік зателефонував до 44-річного товариша, щоб той віддав йому 10 000 доларів.

– Зі слів підозрюваного, гроші від нього вимагали незаконно, бо ніяких боргів він перед потерпілим раніше ніколи не мав. – йдеться на сайті полтавських правоохоронців. – Під час конфлікту потерпілий (той, що помер) взяв зі свого автомобіля травматичний пістолет та вистрелив ним в ногу опонента, після чого останній (підозрюваний у вбивстві, що здався) забіг до свого будинку, вхопив мисливську рушницю та вистрелив у відповідь, вціливши у спину.

Після скоєного втік з будинку та заховався у лісі, згодом вирішив здатися.

– Я дуже шкодую, що так вчинив, – розповідав міліціонерам чоловік, здавшись.

Безробітний потерпілий раніше був засуджений за розбійний напад, неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців.

– Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство) – йжеться на сайті УМВС в Полтавській області. – За скоєне чоловік понесе покарання у вигляді до 15 років позбавлення волі. Рушниця, з якої було скоєно вбивство, вилучена, буде направлена на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Наразі слідство встановлює всі обставини даного кримінального правопорушення.

Нагадаємо,  тіло застреленого у спину чоловіка знайшли у дворі приватного будинку по вулиці Освітянській близько 19 години.

З неофіційних джерел "Колу" стало відомо, що загиблий був одним із учасників перестрілки, що сталася у мікрорайоні Алмазний.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter